Glutenfri Blåbärspaj 

100 gr kylskåpskallt smör eller margarin
1 dl socker
3 dl mjölmix (Lailas)
1 tsk bakpulver

2-3 dl blåbär
1 dl strösocker
1 msk potatismjöl


Blanda mjöl, socker och bakpulver, tillsätt smöret och arbeta snabbt
ihop allt till en deg.
Tryck ut degen i en form ( ca 24 cm) med löstagbar kant. 
Blanda 1 dl socker och ca 1 msk potatismjöl. 
Lägg bären på pajdegen och strö över socker/potatismjölet
Grädda 175 grader i cirka 25 minuter. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s