Underbart goda glutenfria Havrekakor

IMG_2359

100 gr rumsvarmt smör
90 gr ljust muscovadosocker
100 gr rena havregryn
50 gr glutenfritt havremjöl
40 gr Maizena majsstärkelse
½ tsk salt
½ tsk bakpulver

Rör samman smör och socker. Väg de övriga ingredienserna
och blanda samman till en deg.
Rulla små bollar cirka 15-18 stycken och lägg dem på bakplåtspapper.
Tryck till kakorna med handen så att det blir lite platta.
Grädda i 200 grader varmluft i cirka 10 minuter.

Hittade receptet i nya tidningen Glutenfritt
http://allas.se/premiar-for-nya-tidningen-glutenfritt/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s