Päronkompott  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 päron av god kvalité

1 ½ dl muscovadosocker

0,75 dl vit balsamicovinäger

1 ½ msk citronsaft

Skala och skär päronen i grova bitar.

Lägg ned alla ingredienser i en kastrull och koka i cirka tio minuter

tills päronen är mjuka.

Häll kompotten i ren och varm glasburk.

Använd till ost, till glass och efterrätter, på mackan, till Allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s