4 färska kycklingfileér
1 röd lök
1 röd paprika
1 röd chilifrukt
3 pressade klyftor vitlök
12 små champinjoner
½ msk kycklingfond
2-3 dl grädde
Salt
Svartpeppar
Paprikapulver
Persilja
Citronolja och Smör till stekning
Skölj och strimla grönsakerna men låt de små champinjonerna vara hela.
Häll citronolja och lite smör i en gjutjärnsgryta.
Pressa ned vitlök och fräs grönsakerna så de får lite färg.
Häll upp i en skål.
Strimla kycklingfileérna fräs dem i citronolja och smör.
Häll över fond, salta och peppra.
Lägg ned grönsakerna i grytan och låt allt steka i cirka 10 min.
Tillsätt grädden, krydda med paprikapulver (efter smak).
Strö över lite persilja och låt allt koka hop. (ca 15 min).
Servera gärna med ris.
Gott! 🙂