4 ägg
2 dl socker
1 dl potatismjöl
1 dl Semper glutenfri fin mix
1,5 tsk bakpulver
2 dl marsankräm
1 1/2 dl grädde
1 msk lemon curd
2 persikor mixade
4 dl grädde
Jordgubbar
Vispa ägg o socker pösigt
Blanda de torra ingredienserna och rör ned i äggblandningen.
Klä en springform med bakplåtspapper.
Häll i smeten och grädda cirka 35 min i 170 graders varmluftsugn.
Testa med sticka om kakan är klar.
Låt svalna och dela den därefter i två delar.
Vispa grädde och rör ihop med marsankräm. Mixa persikor till puré.
Vispa sedan ihop krämen, perskopuré tillsammans med lemoncurd.
Bred ut fyllningen på den nedre botten. Lägg på den övre.
Vispa mer grädde och dekorera tårtan gärna med sprits.
Skiva jordgubbar över hela tårtan.