Goda saftiga muffins, jag mixade mandlar till lite grövre mjöl, det blev ett jättebra resultat.

125 gram rumsvarmt laktosfritt smör
2 dl socker
2 ägg
3 dl mandelmjöl
1 dl Semper fin mix
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 citron, zest och saft
1 ½ dl laktosfri mjölk eller yoghurt
Sätt ugnen på 180 grader varmluft.
Vispa socker och smör till en porös massa, tillsätt ett ägg i taget samt mjölk.
Blanda mjöl med bakpulver noga och tillsätt det samt vaniljsocker och citronzest i smeten.
Fördela smeten i tio små eller 8 större muffinsformar.
Grädda i cirka 15 minuter. Använd provsticka.
Låt kallna och spritsa med topping.
Går utmärkt att frysa.
Cream cheese frosting
5 dl florsocker
60 gram rumsvarmt laktosfritt smör
1 tsk vaniljsocker
1 msk citronsaft
100 gram laktosfri Philadelphiaost
Vispa socker, smör och citronsaft, tillsätt philadelphiaost och rör ihop till en kräm. Häll krämen i en spritspåse och ställ svalt till den skall spritsas