Chokladtårta Gluten och laktosfri

4 ägg
5 dl socker
7 msk kakao
4 msk vaniljsocker
2 krm salt
2 dl rapsolja
3 dl mandelmjöl

Vispa ihop ägg och socker fluffigt.

Tillsätt sedan alla ingredienser och rör ihop chokladsmeten.

Klä en springform 24 cm med bakplåtspapper och grädda kakan

i 175 graders varmluftsugn cirka 25 minuter.

Ställ kakan svalt direkt den kommer ut från ugnen.

Dekorera med hallon och vispad laktosfri grädde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s