Den godaste kladdkakan  gluten och mjölkfri

4 ägg
6 dl socker
8 msk kakao
4 msk vaniljsocker
2 krm salt
2 dl rapsolja
3 dl mandelmjöl
Rör ihop ägg och socker. Tillsätt sedan alla ingredienser och rör
ihop smeten varsamt. Den ska inte vispas hårt.
Klä en springform 24 cm med bakplåtspapper och grädda kakan
i 175 graders varmluftsugn cirka 25 minuter.
Ställ kakan svalt direkt den kommer ut från ugnen.
Servera med glass, kakan är härligt krämig inuti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s