Glutenfri Ambrosiakaka 

100 g smör eller margarin
1 1/2 dl socker
3 ägg
2 1/2 dl semper mjölmix
1 dl majsmjöl
1 tsk bakpulver
Glasyr:
3 dl florsocker
2 msk vatten
Syltade apelsinskal

Rör fett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och vispa ordentligt.
Blanda mjölet med bakpulver.
Häll smeten i en smord bröad form 24 cm i diameter.
Grädda i 175 grader i ca 25 minuter.

Glasyr:
Rör ihop florsocker och vatten. Bred det över den avsvalnade kakan. Strö över syltade, hackade apelsinskal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s