Dumlekakor glutenfria

200 gr smör

1 dl socker

2,5 dl Semper fin mix

1 tsk vaniljsocker

1 ägg

1 påse Dumlekolor

1 ask Noblesse

Rör rumsvarmt smör och socker,

blanda ned mjölmixen och vaniljsockret

I med ägget och blanda till en deg.

Låt vila inplastad i kylskåp en timma.

Rulla 25 små bollar och lägg i formarna, tryck ned en dumlegodis i varje form.

Grädda i 180 graders varmluftsugn i 12-15 minuter.

När plåten tas ut från ugnen lägger man en Nobless över varje kaka direkt så den får smälta.

Går utmärkt att frysa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s