Grekisk kycklingsallad

God snabblagad sommarmat.

För fyra personer använde jag:

1 liten grillad kyckling, 1 paprika, 3 dl kokt pasta (Barilla glutenfri), 1 liten burk Kalamata oliver, 10 små körsbärstomater, 1 stor röd lök, 100 gr salladsblad, 1 påse Grekisk krydda som man blandar med Olivolja och vatten), en näve cashewnötter och en hel grekisk Feta att smula över.

Till salladen serverades en sås av:

1 ½ dl Grekisk yoghurt blandad med 1 tsk flytande honung av god kvalté

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s