Hastbullar gluten och laktosfria

on

Cirka 10 stycken

3 dl Semper fin mix

2 tsk pofiber

2 tsk bakpulver

1 dl strösocker

2 tsk stött kardemumma

1 krm salt

50 g laktosfritt smör

1 1/2 dl laktosfri mjölk

1/2 dl laktosfri vispgrädde

Pärlsocker och kanel till garnering

Blanda de torra ingrediensena i en bunke.

Finfördela smöret i blandningen.

Tillsätt mjölk och grädde och rör snabbt ihop till en deg.

Klicka ut degen i bullformar på en plåt.

Strö över pärlsocker och kanel.

Grädda bullarna i mitten av ugnen i 250 grader i ca 10 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.

Originalreceptet finns här

https://glutenfriagodsaker.aretrunt.se/glutenfria-hastbullar/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s