Glutenfria goda pannkakor

.

20140519-213303-77583872.jpg

4 ägg
1 liter standardmjölk
3 dl mjölmix
4 dl majsmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk salt

Vispa ägg och mjölk, blanda mjölsorterna med bakpulver och
vispa ned det i smeten

Stek i smör. Om smeten blir för lös/ tjock tag mer majsmjöl/mjölk.
Ger 12-15 stora pannkakor.
För småplättar till efterrätt kan man tillsätta 2 dl grädde
och 8 dl standardmjölk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s