Syltkyssar

IMG_1449

200g smör
1 dl florsocker
1 dl potatismjöl
4 dl vetemjöl
Hallonsylt

Blanda i smör, mjöl, florsocker matberedare
Låt allt snabbt bli en deg, lägg i plastpåse och vila 30 min i kylskåp
Dela degen i 30 bitar och rulla till bollar. Gör en fördjupning i varje kaka med fingret. Fyll den med hallonsylt
Grädda på 175 grader i 8-10 minuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s