Ugnspannkaka  gluten och laktosfri

Här kommer receptet på en jättegod fluffig glutenfri ugnspannkaka
5 ägg

4,5 dl laktosfri mjölk

3,5 dl Lailas blåa mjöl

1 tsk bakpulver

1 tsk fiberhusk

½ tsk salt

1 pkt bacon
Vispa ägg och mjölk

Blanda ihop de torra ingredienserna och vispa ihop allt till en smet.

Häll i långpanna, klipp bacon över och klicka smörklickar över smeten.

Grädda i varmluft 180 grader i cirka 20 min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s