Citronkakor glutenfria

3 dl florsocker
120 g mandelmjöl
3 äggvitor

1 pkt Philadelphiaost
Skal och saft av en citron.
1 pkt florsocker

Vispa äggvitorna till ett fast skum. Blanda ned socker och mandelmjöl.
Spritsa ut smeten till stora femkronor på bakplåtspapper.

Grädda 150 graders varmluft i 12-15 min.

Tag loss kakorna från bakplåtspapperet och låt dom svalna.

Blanda ihop citronkrämen och fyll kakorna med den.
Ringla över smält choklad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s