Rulltårtan
3 ägg
1,5 dl socker
0,75 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
Smörkräm
100 gr mjölkfritt margarin
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
Vispa ägg och socker tills det blir vitt. Blanda ihop mjöl, kakao och bakpulver och sikta ned i äggsmeten. Bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda i cirka 5-7 minuter i 225 graders varmluftsugn.
Sockra ett bakplåtspapper och stjälp upp kakan på det.
Låt kallna.
Rör smör, och sockret till en kräm tillsätt ägget sist.
Bred fyllningen på den kalla kakan och rulla ihop den med hjälp av bakplåtspapperet.
Förvara rulltårtan i kylskåp så blir den lättare att skära.
Skär bitar av kakan och dekorera med vispad laktosfri grädde och jordgubbar.
Blir fina och goda bakelser.