Glutenfritt Formbröd 

20140710-222843-80923246.jpg

25 gr jäst
5 dl ljummet vatten
1 msk honung
1/2 dl matolja
1 tsk salt
1 pkt lågproteinmix 500 gr (ex Semper)

Rör ut jästen med ljummet vatten i köksmaskin, tillsätt honung, olja och salt.
Tillsätt sedan hela paketet lågproteinmix. Kör degen ordentligt.
Blir som en tjock ”sockerkakssmet”.
Häll smeten i en smord form ca 2 liter och låt jäsa 45 min.
Grädda i 200 graders varmluft cirka 25 min.
Går utmärkt att frysa och rosta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s