Rias goda mandeltårta 

20140519-214254-78174103.jpg

2 ägg
1 dl socker
3 dl mandelmjöl
1 tsk pofiber
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
2 dl filmjölk

Vispa ägg och socker till tjock smet. Blanda de torra ingredienserna i en
separat skål och vispa ihop det med filmjölk.
Blanda sedan allt och vispa ihop till en smet
Smörj och bröa tunt (glutenfritt ströbröd) en springform 24 cm i diameter.
Grädda i 175 graders varmluftsugn i cirka 35 minuter.
Låt kakan kallna

Dekorera kakan med vispad grädde och valfria frukter och bär

2 kommentarer Lägg till

  1. ria salomonsson skriver:

    Hoppas den blev lika god som den ser ut. När kommer din bakbok ut?

    1. brittskic skriver:

      Jag gjorde om receptet lite och döpte den efter dig. Blev jättegod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s