cirka 20 st
100 gr smör
1 1/2 dl socker
1 ägg
3 dl glutenfri mjölmix
2 tsk pofiber
2 tsk bakpulver
½ dl kakao
1 tsk salt
1 ½ dl mjölk
Fyllning
100 gr vit choklad
300 gr philadelphiaost
1 1/2 dl florsocker
1 1/2 tsk vaniljessens
Rör ihop socker och smör och tillsätt ägget.
Vispa kraftigt och tillsätt mjölken.
Blanda ihop och sikta ned de torra ingredienserna,
Låt sedan smeten stå tio minuter för att tjockna.
Häll sedan smeten i en sprits (jag använder engångsspritsar)
Spritsa ut 40 st ”enkronor” på bakplåtspapper, inte för tätt.
Tänk på att kakorna flyter ut lite.
Grädda i varmluftsugn 175 grader i cirka 10 minuter
Låt kakorna svalna på plåten och lägg sedan över dom
på galler.
Blanda Philadelphiaost med smält vit choklad, vanilj och
tillsätt florsocker.
Vispa ihop till en kräm.
Lägg ihop kakorna med kräm emellan..