Apotekets Laktriskola

20140228-223823.jpg

5 dl grädde
5 hg strösocker
5 msk sirap
2 msk glukos
30 g smör
2 lakritsstänger

Krossa lakritsstängerna i mortel, blanda alla ingredienser och koka i cirka
en timme. Gör därefter kolaprov med jämna mellanrum tills smeten håller provet.
Olja in ett smörpapper på en plåt och bre ut kolasmeten.Låt stelna innan man klipper kolor, lättast med en hushållsax. Linda in kolorna i papper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s